Doğa Bize Sesleniyor Görsellerle Konuşuyor

Fakültemiz ve Bornova İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında “Doğa Bize Sesleniyor, Görsellerle Konuşuyor” başlıklı iş birliği protokolü bulunmaktadır.

Fakültemiz; Bornova İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan “Bornova’dan Başlıyor İzmir’de Gıda Kayıplarını Azaltıyoruz” ve “Bornova Zeytinlikleri Gençleşiyor, Verim ve Kalite Artıyor” Yayım Projelerinin tanıtımını üstlenerek projelerin görsel kimlik tasarımlarını hazırlamıştır.

Ayrıca Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başlattığı tarımda dijitalleşme adına çok önemli bir proje olan Dijital Tarım Pazarı uygulamasının Bornova ilçesindeki kullanımı ve yaygınlaştırma faaliyetleri üzerine tanıtım filmleri Fakültemiz akademik personeli tarafından gerçekleştirilmiştir.